آیا می توان از کانادا برای ویزای همراه درخواست داد؟

به گزارش طراحی وبسایت، ویزای همراه کانادا برای اعضای درجه یک خانواده، از برترین موقعیت هایی است که این کشور در اختیار دارندگان ویزای کانادا اعم از دانشجویان و محصلان قرار داده است. در حقیقت همان طور که از عنوان ویزای همراه تعیین است، این ویزا به نزدیکان شخصی که ویزای کانادا را برای تحصیل و یا کار در کانادا دریافت کرده، اعطا می گردد. آمارهای مختلف نشان می دهد که در گذشته امکان اقامت خانواده برای افرادی که متقاضی ویزای کاری و یا تحصیلی در کانادا بودند، فراهم نبود. از همین رو بسیاری از این افراد از موقعیت فراهم شده صرف نظر می کردند. بر همین اساس کشور کانادا به عنوان یکی از کشورهای مهاجر پذیر اقدام به تغییر سیاست های خود در زمینه ویزای همراه کرده است. تا از این طریق فرد متقاضی در طول دوره تحصیل و کار، از همراهی اعضای درجه یک خانواده خود در کانادا بهره مند گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ایران کانادا در ارتباط باشید.

آیا می توان از کانادا برای ویزای همراه درخواست داد؟

کانادا به وسیله قوانین سخاوتمندانه خود این امکان را فراهم ساخته تا وابستگان و خانواده درجه یک متقاضی ویزای تحصیلی یا کار، در تمام طول اقامت وی در کانادا، در کنار او باشند. از سوی دیگر امکان کار یا تحصیل به فرد همراه اعطا خواهد شد. لازمه دریافت این ویزا، برخورداری از تمکن مالی لازم جهت پرداخت شهریه دانشگاه، حمل و نقل و هزینه های زندگی فرد متقاضی و تمامی خانواده او در کانادا می باشد. برای این منظور کافی است فرد متقاضی، اطلاعات اعضای خانواده را به طور دقیق و به درستی وارد نماید. چرا که درخواست ویزای همراه تحصیلی کانادا، منوط به صحت اطلاعات فرم درخواست ویزای فرد متقاضی می باشد.

ویزای همراه کانادا چقدر طول می کشد؟

در کلیه موارد ویزاهای همراه شامل همسر و همه بچه ها زیر 18 سال می گردد. هم چنین در صورتی که هریک از بچه ها زیر 18 سال اقدام به اخذ ویزای تحصیلی نمایند، ویزای همراه به والدین آن ها تعلق خواهد گرفت. از سوی دیگر اخذ ویزای همراه تحصیلی کانادا در صورت وجود هریک از موارد زیر امکان پذیر می باشد.

1. دارنده ویزای دانش آموزی کانادا یا والدین متقاضی

2. والدین متقاضی ویزای دانشجویی کانادا

3. فرزند متقاضی یا دارنده ویزای دانشجویی کانادا

4. دارنده ویزای دانشجویی کانادا یا همسر متقاضی

کانادا کشور پهناور، سردسیر و زمستانیست. جمعیت کمی دارد و کشوری مهاجرپذیر است. کانادا در عرصه صنعت و غذا بسیار فعال بوده و در زمینه های صنعت خودرو سازی، فلزات و بعلاوه فراوری غلات از قبیل گندم حرف زیادی برای گفتن دارد. از این رو همه ساله افراد زیادی از سراسر جهان با ویژگی ها و توانایی های مختلف برای مهاجرت به کانادا اقدام می نمایند و با هدف زندگی بهتر، کشور کانادا را برای مهاجرت به عنوان مقصد برمی گزینند. کانادا دارای پاسپورتی قدرتمند است که با آن می توان به 113 کشور جهان سفر کرد. در واقع این پاسپورت از جمله معتبرترین پاسپورت های جهان محسوب می گردد.

اولین گام برای مهاجرت، یادگیری زبان و دریافت مدرک زبان می باشد. برای اینکه بتوانید به کانادا بروید باید دو زبان انگلیسی و فرانسه را بدانید و بسته به ایالتی که انتخاب کردید، در یکی از این زبان ها مهارت بیشتری کسب کنید. البته رتبه بندی و یادگیری این زبان ها بسته به نوع موقعیت و شغلی که شما انتخاب می کنید، تغییر می نماید. از این نکته غافل نشوید که در این مسیر شما باید نمره قابل توجهی در آزمون های تافل و آیلتس انگلیسی و در آزمون تی ای اف فرانسه دریافت نمایید. البته بسته به شرایط شغلیتان این نمره نیز تغییر پیدا خواهد نمود. در واقع هر چه جایگاه شغلی بالاتری داشته باشید، اندازه نمره دریافتی شما در زبان نیز باید بالاتر باشد.

هر سفری که شما قصد رفتن به آن را دارید، هزینه هایی در بر دارد. برای مهاجرت به کانادا و گرفتن اقامت نیز باید هزینه هایی را متقبل شوید. هزینه هایی که شما برای مهاجرت و گرفتن اقامت کانادا احتیاج دارید به طور کلی به چهار دسته تقسیم می شوند :

1. هزینه هایی که شما باید برای انگشت نگاری، آزمایش های مربوطه، صدور ویزا و پاسپورت و فیش های دولتی بپردازید.

2. هزینه ترجمه مدارک لازم برای سفر

3. هزینه گرفتن وکیل و پیگیری کارهای قانونی و برطرف نواقص پرونده تان

4. هزینه های تامین مخارج زندگی در کانادا

در این بخش شما باید تمکن مالی برای پرداخت این هزینه ها را داشته باشید تا بتوانید برای مهاجرت اقدام کنید. در غیر این صورت دریافت ویزا و اقامت امکان پذیر نخواهد بود.

منبع: همگردی

به "آیا می توان از کانادا برای ویزای همراه درخواست داد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا می توان از کانادا برای ویزای همراه درخواست داد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید