در این مواقع لب به چای نزنید

به گزارش طراحی وبسایت، مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به مقدار کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است، اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف گردد، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد.چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب های فراوانی به بدن وارد می نماید.

در این مواقع لب به چای نزنید

اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می رود.

در چای سیاه ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می گردد و مصرف بیش از حد آن برای افرادی که ضربان قلب آن ها بیشتر از 80 است، توصیه نمی گردد.

به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در بعضی خانم ها موجب بروز اضطراب می گردد.

از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین می باشد به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می گردد که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چای بنوشند.

این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف گردد و توصیه این است که به دلیل خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز نمایند.

بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف گردد، مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همانند پوکی استخوان در افراد را در پی خواهد داشت.

البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب یاری می نماید و ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که هر ماده ای را به اندازه کم و به اندازه مشخص شده مصرف کنیم.

منبع: گردشبان

به "در این مواقع لب به چای نزنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در این مواقع لب به چای نزنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید