طرز تهیه کیک تی تاپی؛ کیکی با پخت سریع و آسان

به گزارش طراحی وبسایت، کیک ها جزو خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میان وعده ها به شمار می فرایند و بعلاوه برای عصرانه بسیار دلچسب هستند. در این بین تهیه کیک های ساده ای مانند کیک تی تاپی که نیازی به جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ ندارند و زمان آماده سازی کمتری دارند بیشتر مورد توجه هستند.

طرز تهیه کیک تی تاپی؛ کیکی با پخت سریع و آسان مواد لازم برای کیک تی تاپی
تخم مرغ هم دمای محیط4 عدد
آرد سفید قنادی 2 لیوان
شکر1 لیوان
روغن1 لیوان سرخالی
ماست 1 لیوان سرخالی
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودریک و نیم قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

مراحل پخت کیک تی تاپی:

1. برای تهیه کیک ابتدا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بذارید.

داخل سینی یا ظرف به ابعاد 25*35 رو با کاغذ روغنی بپوشونید و یا کاملا چرب و آردپاشی کنید و کنار بذارید. (کمی کوچکتر یا بزرگتر بودن مقدار ظرف مسئله ای ایجاد نمی کنه فقط ضخامت و ارتفاع کیک بسته به سایز قالب کم و زیاد می شه.)

تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه بزنید تا کاملا حجیم و کشدار و کرمی رنگ بشن.

اواسط هم زدن، همزن رو خاموش کنید و با لیسک کناره های ظرف رو دورگیری کنید تا تخم مرغی که به دیواره ها پاشیده شده دوباره به داخل مواد برگردن و مخلوط بشن. وجود این ذره ها در دیواره ظرف باعث می شه کیک شما بعد از پخت بوی تخم مرغ بده که ناخوشاینده.

در صورتی که رنده پوست پرتقال در دسترس تون هست یک قاشق غذاخوری به مواد اضافه و مخلوط کنید تا عطر فوق العاده ای به کیک بده.

2. بعد از هم زدن تخم مرغ ها به ترتیب روغن مایع و ماست رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.

3. آرد و بکینگ پودر رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک (یا با دور کند همزن به مدت خیلی کم) آرام و به صورت دورانی مخلوط کنید تا کاملا یک دست و صاف بشه و هیچ گلوله ای داخل مواد باقی نمونه.

4. از مواد کیک به مقدار یک لیوان بردارید و پودر کاکائو رو داخلش الک و کاملا مخلوط کنید تا یک دست بشه.

بقیه مواد کیک رو داخل سینی بریزید. موقع ریختن دقت کنید همه مواد رو از یک نقطه داخل سینی نریزید و حتما حرکت بدید. چون در غیر این صورت کیک به صورت یکنواخت و صاف پف نمی کنه و قله ای و نامتوازن می شه.

5. بعد قسمت شکلاتی مواد رو داخل قیف یک بارمصرف بریزید. (به جای قیف می تونید از کیسه فریزر یا زیپ کیپ هم بهره ببرید.)

سر قیف رو به مقدار دلخواه برش بدید و از مایه شکلاتی به فواصل دلخواه روی طول قالب بریزید. (اگه سر قیف رو نازک برش بدید خطوط نازک تری خواهید داشت. در نتیجه فاصله خطوط باید کمتر باشه و اگه سر قیف رو بزرگ برش بدید خطوط درشت تری خواهید داشت و در نتیجه فاصله خطوط باید بیشتر باشه.)

6. بعد به یاری خلال دندان یا نوک چاقو با فاصله تعیین از عرض قالب، خطوطی رو از بالا به سمت پایین قالب بکشید تا روی خط ها طرح ایجاد بشه. این کار رو از ابتدا تا سرانجامی قالب انجام بدید.

7. بعد قالب رو بچرخونید و مابین خط ها و طرحی که ایجاد کردید در خلاف جهت طرح اول، دوباره خط بندازید و این کار رو تا سرانجام انجام بدید.

8. بعد سینی رو در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت سی دقیقه قرار بدید تا بپزه. مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته. ولی چون ضخامت کیک کمه خیلی زود می پزه و زمان زیادی نمی بره. البته مقدار ظرفتون روی زمان پخت تاثیر می ذاره. هر چی ظرف کوچک تر و ارتفاع کیک بیشتر باشه مدت زمان پخت بیشتر می شه و برعکس.

در سرانجام برای خوش رنگ شدن روی کیک می تونید چند دقیقه گریل رو روشن کنید. اما مراقب باشید که بیش از حد برشته و طرح روی کیک نامشخص نشه.

بعد از پخت یک خلال دندان به وسط کیک فرو کنید. اگه تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید و اجازه بدید داخل سینی خنک بشه و بعد کاغذ روغنی رو جدا کنید و کیک رو در مقدار های دلخواه برش بزنید و کنار چای در وعده عصرانه نوش جان کنید.

نکات مهم در پخت کیک تی تاپی:

  • تمام مواد اولیه این کیک باید به دمای محیط رسیده باشند.
  • ماستی که برای کیک استفاده می کنید ترجیحا خامه ای و سفت باشه و اگه از ماست های دیگه استفاده می کنید دقت کنید که آب نداشته باشه.
  • برای جلوگیری از بوی نامطبوع تخم مرغ در کیک حتما از وانیل مرغوب بهره ببرید و تخم مرغ ها رو به خوبی هم بزنید و حین هم زدن ظرف رو دورگیری کنید.
  • لیوان استفاده شده در این کیک لیوان دسته دار فرانسوی هست. می تونید از پیمانه استاندارد شیرینی پزی هم بهره ببرید.
  • در فرهای برقی دما رو روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • این کیک رو روی گاز و داخل تابه دوطرفه یا رژیمی هم می تونید بپزید. فقط کف ماهیتابه حتما کاغذ روغنی بندازید و واشر نارنجی دور تابه رو در بیارید. چون باعث ایجاد بخار می شه و کیک رو خمیر می کنه. بعد با حرارت ملایم روی شعله پخش کن که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت بپزید.

چون این کیک به صورت مسطح و با ضخامت کم تهیه می گردد در زمان کمتری در فر پخته و آماده می گردد. کیک تی تاپی علاوه بر اینکه در زمان کمی آماده می گردد طعم و ظاهر زیبایی هم دارد. به علت طرح روی کیک و ضخامت کم آن این کیک به کیک تی تاپی معروف شده است. این کیک را علاوه بر فر در تابه دوطرفه و روی گاز هم می توان آماده کرد.

این کیک برای تغذیه مدرسه بچه ها بسیار مناسب است.

با ما در مچله اینترنتی طراحی وبسایت بلاگ همراه باشید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک تی تاپی؛ کیکی با پخت سریع و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تی تاپی؛ کیکی با پخت سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید