طرز تهیه کرپ شکلات و کره بادام خانگی برای دیابتی ها

به گزارش طراحی وبسایت، برای افرادی که با دیابت زندگی می نمایند، بزرگ ترین دغدغه خوردن انواع دسر و شیرینی است. اگر دیابتی هستید باید دست به کار شوید و با استفاده ازدستوری که در اختیار شما می گذاریم کرپ شکلات و کره بادام مخصوص خودتان را درست کنید.

طرز تهیه کرپ شکلات و کره بادام خانگی برای دیابتی ها

مواد لازم برای تهیه کرپ

  • تخم مرغ 66 عدد
  • شیر بادام نصف فنجان
  • روغن نارگیل (ذوب شده) چهار قاشق غذاخوری
  • آرد نارگیل سه قاشق غذا خوری
  • پودر نشاسته اروروت سه قاشق چای خوری
  • نمک دریا یک چهارم قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل یک دوم قاشق چای خوری
  • روغن به اندازه لازم

مواد لازم برای تهیه مایه شکلاتی

  • کره بادام چهار قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو خام یک قاشق چای خوری
  • شیر نارگیل شش قاشق غذاخوری
  • نمک دریایی به اندازه لازم

طرز تهیه کرپ

مرحله اول

تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید. خمیر را برای 5 دقیقه استراحت دهید.

مرحله دوم

یک تابه بردارید و روی حرارت قرار دهید. حرارت را تا حد میانه پایین بیاورید و یک چهارم فنجان از خمیر را داخل تابه بریزید. تابه را کمی بچرخانید تا مایه کرپ کاملا پخش گردد.

مرحله سوم

بعد از حدود یک دقیقه زمانی که لبه های کرپ آغاز به ترد شدن کرد، آن را برگردانید. بعد از حدود 30 ثانیه کرپ را به یک بشقاب انتقال دهید تا خنک گردد.

طرز تهیه مایه شکلاتی

کره بادام، پودر کاکائو، شیر نارگیل و اندازه کمی نمک دریایی را با هم مخلوط کنید. مایه شکلاتی را داخل پن کیک بریزید. کرپ شکلات و کره بادام شما آماده است آن را در وعده صبحانه، عصرانه یا به عنوان دسر می توانید همراه با میوه های خرد شده فصل تزیین و سروکنید.

نکته

  • با استفاده از طرز تهیه شیر بادام، خودتان در منزل شیر بادام خانگی مورد احتیاج برای این دسر را درست کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کرپ شکلات و کره بادام خانگی برای دیابتی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرپ شکلات و کره بادام خانگی برای دیابتی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید