قیمت گوشت قرمز 19 خرداد 1401، کدام استان قطب گوشت می گردد؟
به گزارش طراحی وبسایت، قیمت گوشت قرمز در 18 خرداد 1401 به توضیح زیر است (قیمت ها به تومان از سایت تحلیل بازار) :

راسته با استخوان گوسفندی
159,000
ران کامل ممتاز گوسفندی
172,000
کف دست گوسفندی با ماهیچه
158,000
ران پاک نموده گوساله
166,000
سر دست پاک نموده گوساله
165,000
گردن گوسفندی
133,000
قلوگاه گوساله
147,000
گردن گوساله
129,000
قلم گوساله
16,000
سردست گوسفندی
131,000
ماهیچه گوساله
163.000
دمبالیچه گوسفندی
89,000
نیم شقه سردست گوسفند
128.000
شقه لاشه گوسفندی
129,000
نیم شقه ران گوسفندی
135,000
کردستان قطب فراوری گوشت قرمز
به علت شرایط خاص جغرافیایی و بعلاوه سابقه طولانی، کردستان یکی از استانهای مستعد کشور در زمینه فراوری گوشت قرمز به شمار می رود و در صورت برنامه ریزی مناسب این استان می تواند به یکی از قطب های اصلی در این زمینه تبدیل گردد.
جدای از طرح های صنعتی دامپروری در استان کردستان، شمار زیادی از کشاورزان کردستانی در کنار فعالیت های مربوط به کشاورزی به امر دامداری و دامپروری هم مشغول هستند و به همین علت ظرفیت های خوبی برای توجه و توسعه این بخش وجود دارد.
وجود مراتع و علفزارهای غنی، آب و هوای مناسب و بعلاوه اندازه علاقه مردم به فعالیت های دامداری و دامپروری باعث شده است تا کردستان در زمینه های فراوری گوشت و مواد لبنی ظرفیت های خوبی را در اختیار داشته باشد.
بر اساس اعلام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، در حال حاضر از مجموع گوشت فراوریی کشور حدود 33 هزار تن از آن در کردستان فراوری می گردد و البته برنامه ریزی های برای افزایش این اندازه در برنامه ای دوساله تدوین شده و هم اکنون در حال انجام و پیگیری است.
پیمان اسکندی ضمن اشاره به ظرفیت ها و استعدادهای غنی کردستان در زمینه فراوری گوشت، اظهار کرد: خوشبختانه هم منابع طبیعی غنی و هم اندازه علاقه مردم به ویژه در شهرستان های همانند دیواندره باعث شده است تا کردستان ظرفیت ها و استعداد خوبی برای فراوری گوشت قرمز داشته باشد.
منبع: تجارت نیوز