چه میوه هایی را نباید کنارهم قرار دهیم؟ راز نگهداری طولانی میوه ها

به گزارش طراحی وبسایت، شاید تنها کاری که بعد از خرید میوه انجام می دهید این است که آن ها را داخل یخچال قرار می دهید. اما آیا روش های ساده ای را که می توانید به راحتی انجام دهید تا میو هها بیشتر و بهتر بمانند را می دانید؟ اینکه میوه ها را کجا نگهداری می کنید یا کدام میوه و سبزی را کنار هم قرار می دهید مهم است. برخی میوه ها از خود گازی به نام اتیلن آزاد می نمایند که برای بقیۀ میوه ها و غذاها تخریب نماینده است. در ادامه نکاتی دربارۀ نگهداری سیب و موز می خوانید تا بتوانید این میوه ها را به مدت طولانی تر نگهداری کنید تا هم کیفیت موادی که بهره ببرید بهتر حفظ گردد و هم ارزان باشد.

چه میوه هایی را نباید کنارهم قرار دهیم؟ راز نگهداری طولانی میوه ها

سیب

سیب که یکی از مهم ترین میوه ها است و انواع مختلف آن تقریبا در همه فصول یافت می شوند. بنابراین نگهداری از آن اهمیت بالایی نسبت به بقیه میوه ها دارد. خوردن روزانه 1 سیب برای پیشگیری از سرماخوردگی و سایر بیماری ها توصیه می گردد. به همین علت ضروری است یاد بگیریم چطور سیب ها را به مدت طولانی تری سالم نگهداری کنیم تا هر روز یکی از آن ها را میل کنیم.

سیب برای سالم ماندن بیشتر به فضای خنک احتیاج دارد. اگر جایی که سیب را نگهداری می کنید خشک و خنک باشد، سیب تا هفته ها می تواند سالم می مااند. اما با رعایت نکات ریزی می توانید تا ماه ها سیب را سالم نگهدارید:

  • سیب های خراب و یا لک دار را از سیب های سالم همواره جدا کنید، چرا که سیب رسیده اندازه زیادی گاز اتیلن فراوری می نماید وباعث خراب شدن بقیۀ سیب ها می گردد.
  • سیب های رسیده را داخل یخچال نگهداری نکنید و در فضای آشپزخانه قرار دهید. چرا که سیب بسیار رسیده و یا لک دار، چه در یخچال باشد و چه در فضای آشپزخانه باید بین یک تا دو روز مصرف گردد، اما اگر داخل یخچال باشد به بقیه میوه ها و مواد غذایی آسیب می رساند.
  • بهتر است سیب داخل همان کشوی سبزیجات قرار بگیرد، اما اگر یخچالتان چنین فضایی نداشت، سیب ها را داخل ظرفی ظرف پلاستیکی و بدون در گذاشته و در انتهای قفسۀ یخچال، جایی که هوای خنک ازآنجا فراوری می گردد، قرار دهید.
  • بهتر است دستمالی مرطوب را روی سیب ها بکشید تا اندازه رطوبتی که این میوه برا تازه ماندن احتیاج دارد را مهیا کنید. دقت کنید که دستمال فقط مرطوب باشد و خیس نباشد؛ چرا رطوبت زیاد هم خوب نیست.
  • اگر یخچالتان قابلیت کنترل دما دارد، بهتر است به خاطر سیب ها دما را بین 30 تا 35 درجۀ فانهایت بگذارید. البته مراقب باشید سیب ها یخ نزنند، دمای گرم تر از 10 درجه فارنهایت باعث زودتر رسیدن سیب می گردد.
  • اگر بخواهید سیب را برای مدت بسیار طولانی تر نگه دارید، هر سیب را به صورت جداگانه در دستمال و یا کاغذی (روزنامه) بپیچید. اینکار باعث می گردد گازهای اتیلن متصاعد شده از میوه بر روی دیگر سیب ها تأثیر نگذارد. البته توجه داشته باشید برای اینکار سیب ها حتماً سالم و بدون خرابی و لک باشند. سیب های پیچیده شده را در ظرفی در باز قرار دهید تا هوا بینشان در جریان باشد، اگر در پلاستیک می گذارید، پلاستیک را سوراخ سوراخ کنید و در یخچال با دمای مناسب قرار دهید.
  • به هیچ وجه سیب را کنار سیب زمینی قرار ندهید. سیب زمینی گازهایی متصاعد می نماید که باعث خرابی سیب می گردد.
  • سیب ها به این صورت تا ماه ها سالم می مانند، اما بعد از آن که از این شرایط خارج شوند، بلافاصله آغاز به خراب شدن می نمایند.

اگر دیر آغاز به نگهداری درست از سیب ها نموده اید و نزدیک به خراب شدن هستند، می توانید از آن ها در تهیه یک کیک سیب و دارچین خوشمزه بهره ببرید.

موز

موز که میوه ای با اندازه پتاسیم بالا است و خوردن آن به بسیاری از افراد توصیه می گردد. اما نکته مهم در باره مصرف موز این است که مصرف بیشتر از یک عدد آن در روز، معمولا توصیه نمی گردد. پس بهتر است که روش های نگهداری برای طولانی مدت از آن را بدانیم تا بتوانیم بدون این که موزها خراب شوند آن ها را نگه داریم و هر دو روز یک بار یک موز میل کنیم.

  • موز سبز را در فضای آشپزخانه بگذارید یا از جایی آویزان کنید تا به اندازۀ کافی برسد، سپس به داخل یخچال انتقال دهید. می توانید آن را درون ظرف هایی حصیری قرار داده و در فضای آشپزخانه بگذارید.

https://blog.okala.com/wp-content/uploads/2019/02/Store-Bananas-Step-3-Version-2.360p.mp4

  • هرگز موز را درون پلاستیک قرار ندهید، چرا که رطوبت سطح میوه را افزایش می دهد و باعث زودتر خراب شدن آن می گردد. بهتر است وقتی به اندازۀ کافی رسید و آمادۀ خوردن شد، درون یخچال قرار دهید.
  • اگر موز قطعه قطعه شده را می خواهید درون یخچال نگهداری کنید، بهتر است روی آن اندازهی آب لیمو، آب آناناس و یا سرکه بریزید تا تازه تر بماند.
  • وقتی موز به اندازۀ کافی رسید، بهتر است آن ها را از یکدیگر جدا نموده و به صورت تکی و دور از هم نگهداری کنید تا برای مدت طولانی تری سالم بمانند.

https://blog.okala.com/wp-content/uploads/2019/02/Store-Bananas-Step-6-Version-2.360p.mp4

  • می توانید میوۀ نرسیده ای مانند گلابی یا آووکادو را در کنار موزهای رسیده قرار دهید تا هم فرآیند خراب شدن را بکاهند و هم خودشان زودتر برسند.
  • بخش دستۀ بالایی موز را که موزهارا بهم چسبانده با پلاستیک بپوشانید تا از رسیدن گازهای اتلینی که برای رسیدن میوه فراوری می گردد به خود میوه جلوگیری کنید.
  • می توان موزها را در داخل کشوی سبزیجات یخچال خود قرار دهید. یخچال فرایند رسیدن میوه را کم می نماید، اما متوقف نمی نماید، پوست میوه به رسیدن و قهوه ای شدن ادامه می دهد اما خود میوۀ آن بین یک تا دو هفته سالم و تازه می ماند. به طور کلی نگهداری موز در یخچال طعم و تازگی آن را حفظ می نماید، حتی اگر پوستش سیاه گردد.

https://blog.okala.com/wp-content/uploads/2019/02/Store-Bananas-Step-7-Version-2.360p.mp4

  • می توان موز را برای اسموتی و یا موارد دیگر پوست کنده و در ظرفی پلاستیکی و در بسته یا پلاستیک زیپدار گذاشته و در فریزر بگذارید. اگر موز را با پوست در فریزر بگذارید، بعد از یخ زدن به راحتی نمی توان پوست آن را کند.
  • اگر موز به طور کامل رسیده بود، می توان آن را برای پخت وپز یا سس میوه فریزری کنید. برای اینکار ابتدا آن را خرد یا له نموده، اندازهی آب لیمو به آن بزندید تا از سیاه شدنش جلوگیری کند، سپس در پلاستیک زیپدار به اندازۀ یک وعده پر کنید و در فریزر بگذارید. موزهای یخ زده را می توانید تا چندین ماه به این صورت نگهداری کنید.
منبع: اُکالا

به "چه میوه هایی را نباید کنارهم قرار دهیم؟ راز نگهداری طولانی میوه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه میوه هایی را نباید کنارهم قرار دهیم؟ راز نگهداری طولانی میوه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید