5 خوردنی بوشهر ثبت ملی شد ، از روش تهیه پنیر درخت خرما تا دوپیازه ماهی شور
به گزارش طراحی وبسایت، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: هشت اثر ناملموس این استان شامل مهارت پخت غذا، صنایع دستی و آیین فرهنگی در فهرست ملی کشور به ثبت رسید.

طراحی وبسایت - مهارت پخت غذای محلی ماهی شور به شماره ثبت 1898، غذای محلی دوپیازه ماهی شور به شماره ثبت 1899، تسبیج سازی با هسته خرما به شماره 1900 و صدف سازی استان بوشهر با شماره ثبت 1901 از جمله این آثار هستند.
همچنین مهارت پخت نان محلی گرده با شماره ثبت 1902، مراسم عید تلخک با شماره 1903، پخت قیمه و شکر پلوی بوشهری با شماره ثبت 1904، روش تهیه غاپ (پنیر درخت خرما) 1905 از جمله دیگر آثار ثبت شده استان بوشهر در فهرست آثار ملی هستند.
منبع: چمدان
تاریخ انتشار: 30 دی 1398
آخرین بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: website.tafreh.ir
شناسه مطلب: 6337
به "5 خوردنی بوشهر ثبت ملی شد ، از روش تهیه پنیر درخت خرما تا دوپیازه ماهی شور" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "5 خوردنی بوشهر ثبت ملی شد ، از روش تهیه پنیر درخت خرما تا دوپیازه ماهی شور"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید