طرز تهیه کوکو کلم برگ؛ یک غذای سبک و خوشمزه برای شام

به گزارش طراحی وبسایت، خبرنگارانـ کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.

طرز تهیه کوکو کلم برگ؛ یک غذای سبک و خوشمزه برای شام

کوکو کلم برگ یکی ازا نواع کوکو های گیاهی است که کلم برگ از مواد اصلی تشکیل دهنده آن محسوب می گردد و به همین علت بسیار مقوی و سرشار از ویتامین است. این کوکو خوشمزه بعلاوه دستور تهیه بسیار آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد. کوکو کلم برگ می تواند یک غذای گیاهی کامل و خوشمزه برای گیاه خواران باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو کلم برگ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این کوکوی خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو کلم برگ

کلم برگ: نصف یک عدد

تخم مرغ: 2 عدد

نشاسته ذرت:2 قاشق غذاخوری

آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به کلم برگ

بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهم ترین نکته در خصوص تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلم ها را خرد کنید و به مدت 15 دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده گردد. با این ترفند بوی بد کلم از بین می رود و درنهایت غذایی خوش طعم و خوش عطر خواهید داشت.

2 ـ نکات مربوط به نشاسته ذرت

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت بعلاوه بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر ها و غذا ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

طرز تهیه کوکو کلم برگ

1 ـ ابتدا کلم برگ ها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید؛ سپس کلم برگ های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و نشاسته ذرت را روی آن بریزید و با قاشق به مدت دو دقیقه خوب هم بزنید تا کلم برگ های خرد شده کاملا با نشاسته ذرت مخلوط شوند.

2 ـ در مرحله بعد آرد گندم را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.

3 ـ ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ گردد؛ سپس یک قاشق غذاخوری سرپر از مایه کوکو بردارید و داخل روغن داغ بریزید. حرارت را کم کنید؛ زیرا این کوکو خیلی زود می سوزد. اجازه بدهید کوکو با حرارت کم سرخ گردد؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد. بعد از اینکه کوکو ها کاملا سرخ شدند، آن ها را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی کوکو گرفته گردد؛ نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کوکو کلم برگ؛ یک غذای سبک و خوشمزه برای شام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو کلم برگ؛ یک غذای سبک و خوشمزه برای شام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید