طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی و مجذوب کننده کاشان
به گزارش طراحی وبسایت، گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می شوید.

مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا:
- گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): 500 گرم
- لوبیا سفید: 300 گرم
- پیاز بزرگ: یک عدد
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
- زردچوبه: به اندازه لازم
- دارچین برای سرو: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:
1. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
2. گوشت ها را بشویید و به همراه لوبیاها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن یاری می نماید).
3. ادویه را هم بریزید و اندازهی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
4. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم نموده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم گردد بپزید.
5. هر چند وقت یک بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود اندازهی به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.
6. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می خواهید گوشت را بکوبید اندازهی دارچین به آن اضافه کنید.
7. گوشت پخته شده را هم می توان در کنار شویدپلو سرو کرد.
8. آب گوشت و گوشت کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می گردد.
منبع: ایرنا زندگی