طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی و مجذوب کننده کاشان

به گزارش طراحی وبسایت، گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می شوید.

طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی و مجذوب کننده کاشان

مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا:

  • گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): 500 گرم
  • لوبیا سفید: 300 گرم
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • زردچوبه: به اندازه لازم
  • دارچین برای سرو: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:

1. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.

2. گوشت ها را بشویید و به همراه لوبیاها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن یاری می نماید).

3. ادویه را هم بریزید و اندازهی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

4. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم نموده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم گردد بپزید.

5. هر چند وقت یک بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود اندازهی به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.

6. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می خواهید گوشت را بکوبید اندازهی دارچین به آن اضافه کنید.

7. گوشت پخته شده را هم می توان در کنار شویدپلو سرو کرد.

8. آب گوشت و گوشت کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می گردد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی و مجذوب کننده کاشان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی و مجذوب کننده کاشان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید