فواید سحرخیزی و اثرات آن بر سلامت بدن

به گزارش طراحی وبسایت، سحرخیزی فواید بسیاری در بر دارد. دانستن فواید سحر خیزی ، انگیزه لازم برای صبح زود از خواب بیدار شدن را به شما می دهد.سحرخیزبودن فقط به معنای داشتن وقت بیشتر برای انجام کارهای روزانه نیست، بلکه می تواند تاثیر همه جانبه ای بر سلامت ما داشته باشد.

فواید سحرخیزی و اثرات آن بر سلامت بدن

فواید صبح زود بیدار شدن و سحرخیز بودن چیست

سحرخیزی شاید برای خیلی از ما یک هدف سخت باشد؛ سبک زندگی امروزی در بیشتر خانواده ها ساعت های خواب و بیداری را تغییر داده است و همین مورد مسائل زیادی را به وجود آورده است. مطمئن باشید سحرخیز بودن یکی از پله های موفقیت شما خواهد بود پس همین امروز برنامه خود برای زود بیدار شدن از خواب را شروع کنید.
صبحانه
همه می دانیم که صبحانه مهم ترین وعده غذایی روز است، اما بعلاوه می دانیم که یکی از وعده های غذایی است که بیشتر از دیگر وعده ها حذف می گردد.

خوردن یک صبحانه کامل می تواند دستاوردهای زیادی برای شما داشته باشد

یک وعده غذایی کامل، سرشار از مواد مفید، ویتامین ها و مواد معدنی را دریافت می کنید.

توانایی و عملکرد شما در کارهای روزانه را افزایش می دهد.

قدرت و استقامت بیشتری در فعالیت های بدنی خود در طول روز را دارید.

بعلاوه خوردن صبحانه می تواند در کاهش سطح کلسترول موثر باشد.

برای درست کردن یک صبحانه کامل 10 دقیقه زودتر از خواب بیدار شوید. حتی اگر عجله دارید، موز و ماست را به همراه خود ببرید که یک صبحانه دلچسب و مقوی است.

مطمئنا آب پرتقال یک انتخاب سالم به عنوان یک نوشیدنی صبح است، اما قهوه نیز برای شما بد نیست. نه تنها به شما قدرت فوق العاده ای در بیدار شدن از خواب می دهد،بلکه دارای خواص ویژه ای هم هست؛ قهوه دارای آنتی اکسیدان ها، مواد مغذی ضروری و حتی موادی برای مبارزه با افسردگی است اما کافئین موجود در قهوه هنوز می تواند جنبه های منفی خود را داشته باشد، بنابراین حدبیشتر یک یا دو فنجان در روز برای صبح کافی است.

ورزش
ورزش کردن در صبح یکی از برترین راه هایی است که روز خود را به جریان بندازید. موجب افزایش انرژی می گردد و بعلاوه یاری می کند که خواب بهتری در شب داشته باشید. کسانی که نزدیک به زمان خواب ورزش می نمایند، بسیار سخت تر به خواب می فرایند. آن را بخشی از برنامه صبح خود قرار دهید که به زودی به شما امکان ضعف و بیحالی کمتر و هشیاری بیشتر را می دهد.

داشتن یک برنامه ریزی متعادل نیز یاری می کند تا راحت تر از رختخواب بیرون بیایید ، ممکن است کمی طول بکشد تا به آن عادت کنید. زنگ ساعت خود را برای یک زمان ثابت در هر روز معین کنید، صدای زنگ آن را قطع نکنید و هرگز چرت نزنید. یک ساعت دراز کشیدن در رختخواب بسیار وسوسه انگیز به نظر می رسد، اما در خصوص همه کارهایی که احتیاج به انجام دادن آن دارید، فکر کنید.

تمدد اعصاب
شما پس از چند بار قطع کردن صدای زنگ ساعت از خواب بیدار می شوید و پس از آن متوجه می شوید که دیر است. شما برای آماده شدن هرچه سریع تر عجله می کنید. سپس شما با ترافیک صبح روبرو می شوید و حتی شاید برای یک جای پارک به درد سر بیفتید. همه این مسائل به خاطر دیر بیدار شدن به وجود می آید که موجب ناراحتی و از دست دادن تمرکز می گردد.

هنگامی که صبح از خواب بیدار می شوید، سه چیز که شما به خاطر آن ها شکر گذارید را بنویسید، این کار باعث فعالیت مناسب مغز شما می گردد و در خلق و خوی شما تاثیر خوبی می گذارد، زیرا شما متوجه می شوید که پیدا کردن سه چیز برای شگرگذاری بسیار آسان است.

یک مجله در را خارج از اتاق خواب خود نگه دارید و خود را مقید کنید که از رختخواب بیرون بیایید و آن را بخوانید. هنگامی که شما در تخت خواب نشسته و یا دراز کشیده اید، مغز به ارتباط تخت با چیزی غیر از خواب عادت می کند. که این بخشی از دلیل آن است که چرا پژوهش ها می گویند تلویزیون را از اتاق خود بیرون نگه دارید.

شما به تماشای بیش از حد تلویزیون در رختخواب عادت می کنید، که رابطه تخت خواب و خواب را از هم جدا می کند. رختخواب فقط باید برای خوابیدن باشد.

درست بعد از بیدار شدن از رختخواب خود بیرون بیایید.

خواب بیشتر
همه ما می دانیم که باید هشت ساعت خواب مفید داشته باشیم، اما ما فقط می خواهیم به تماشای یک قسمت بیشتر از سریال مورد علاقه خود بنشینیم.داشتن اندازه مناسب خواب نه تنها به شما انرژی بیشتری را برای روز می دهد، بلکه سلامت روان، خلاقیت و کنترل وزن شما را بهبود می بخشد.

با این حال، یک خط نازک بین خواب کافی و بیش از حد خوابیدن وجود دارد. خواب به مدت 10 ساعت و برای مدت طولانی در بستر ماندن باعث می گردد که شما در طول روز خسته تر شوید.

زودتر بخوابید. ممکن است در ابتدا تنظیم خواب سخت باشد، اما اگر یک دو بار زود از خواب بیدار شوید، روزهای بعدی بیدار شدن راحت تر می گردد.

بهره مندی بیشتر
زود بیدار شدن از خواب، علاوه بر همه مواردی که در بالا ذکر شد، به بهره وری بیشتری در طول روز منجر می گردد. صبح زمانی است که مغز هوشیار تر و متمرکز تر است، پس مهم ترین وظایف خود را در اول صبح انجام داده و کارهای ساده تر که احتیاج به تمرکز کمتری دارد را برای بعد بگذارید.

چرت زدن صبحگاهی را برای همواره کنار بگذارید، هیچ کدام از ما تغییر ناگهانی را دوس ندارد، بنابراین گام های کوچک بردارید و قدم به قدم پیش بروید و خود را برای بیدار شدن همیشگی در صبح اول وقت و بدون چرت زدن آماده کنید.

منبع: سایت مجله سلامت

منبع: راسخون

به "فواید سحرخیزی و اثرات آن بر سلامت بدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید سحرخیزی و اثرات آن بر سلامت بدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید