ساده ترین روش پخت آش ماش

به گزارش طراحی وبسایت، آش ماش یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با روش های بسیار متنوعی پخته می گردد.

ساده ترین روش پخت آش ماش

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/pRVxzW3dBK/h-360-800k.mp4

طرز تهیه آش ماش

آش ماش یکی از آش های بسیار خوشمزه و راحت و بسیار سبک است و می توانید برای عصرانه یا شام این آش خوشمزه را تهیه کنید. ماش از خانواده حبوبات و بومی هند است و قدمت 4000 ساله دارد. در زمان قدیم به ماش مچ نیز می گفتند. ماش ارزش غذایی بالایی دارد. از خواص مهم ماش وجود آنتی اکسیدان، کاهش کلسترول بد، کاهش بیماری قلبی، کاهش فشار خون، کاهش قند، بهبود عملکرد گوارش و … است.

مواد لازم برای تهیه آش ماش

  • پیاز میانه 1 عدد میانه
  • سیب زمینی 2 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
  • ماش خیس خورده 1 لیوان دسته دار
  • بلغور شسته نصف لیوان
  • آب جوشیده 3-4 لیوان
  • برنج نیم دانه 1 لیوان سر خالی
  • آب مرغ 2-3 لیوان دلخواه
  • لوبیا سفید مرمری پخته 1 لیوان
  • تره، جعفری، گشنیز و اسفناج 2 لیوان دسته دار (این دستور سبزی ندارد)

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ویدیوهای بیشتر از آشپزی 10 صبحانه لذیذ یک دقیقه ای + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "ساده ترین روش پخت آش ماش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین روش پخت آش ماش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید